© 2024 Q Residences. All rights reserved.
NL EN
nieuws • 08.11.2022

Quartz feestelijk geopend

Amsterdam is een landmark rijker. Op maandag 12 december voltrok zich de opening van Q Residences. Op de fraaie, door Piet Oudolf ontworpen en beplante plaza onthulde Reinier van Dantzig, wethouder Woningbouw en Stedelijke Ontwikkeling, samen met Jeanne Gang en Lesley Bamberger de creatie van Studio Job: een manshoge sculptuur waarin het Q logo tot uiting komt. Van Dantzig viel als locoburgemeester in voor burgemeester Femke Halsema, die op het laatste moment verhinderd was. Halsema betreurde de opening niet te kunnen verrichten en ze benadrukte de betekenis van Q Residences voor de stad: “Amsterdam is trots op deze nieuwe parel in de stad. We bedanken alle betrokkenen om de stad telkens weer een duw in de rug te geven.”

Nieuws

Nieuws
Beplanting Plaza geplaatst
Op de plaza tussen Quartz en Qube plaatsten Piet Oudolf en Deltavormgroep in de
Lees verder
Nieuws
Start verhuur Qube
De woningen van Qube, de laagbouw van Q Residences, zijn gereed en klaar voor
Lees verder
Nieuws
Plaatsen golvende gevelelementen
Na het bereiken van het hoogste punt van Quartz is aannemer JP van Eesteren
Lees verder
Nieuws
Arcam tipt Q Residences
Arcam, hét centrum voor architectuur in Amsterdam, tipt Q Residences als één
Lees verder
Nieuws
Hoogste punt Quartz
Op een van de meest prominente locaties in Buitenveldert verreist een nieuw
Lees verder