© 2024 Q Residences. All rights reserved.
NL EN
Q RESIDENCES

Nieuws

Tijdens de bouw van Q Residences zijn er bijzondere momenten om te delen: de eerste paal, het hoogste punt, bezoek van de architect of andere berichten. Lees hier de voortgang van de bouw.

Q RESIDENCES NEWS
Quartz feestelijk geopend

Amsterdam is een landmark rijker. Op maandag 12 december voltrok zich de opening van Q Residences.

Lees verder
Q RESIDENCES NEWS
Beplanting Plaza geplaatst

Op de plaza tussen Quartz en Qube plaatsten Piet Oudolf en Deltavormgroep in de met staal begrensde tuinen een aantrekkelijk samenspel van kruidachtige planten, siergrassen, struiken en boompjes.

Lees verder
Q RESIDENCES NEWS
Start verhuur Qube

De woningen van Qube, de laagbouw van Q Residences, zijn gereed en klaar voor de verhuur. Iedereen die eerder heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in een woning, is uitgenodigd deze interesse te bevestigen. Ook anderen, die niet eerder hun interesse kenbaar hebben gemaakt, kunnen zich bij één van de makelaars melden voor inschrijving.

Lees verder
Q RESIDENCES NEWS
Plaatsen golvende gevelelementen

Na het bereiken van het hoogste punt van Quartz is aannemer JP van Eesteren direct doorgegaan met het plaatsen van de sierlijke, golvende gevelelementen. Deze elementen geven Quartz haar mooie karakter.

Lees verder
Q RESIDENCES NEWS
Arcam tipt Q Residences

Arcam, hét centrum voor architectuur in Amsterdam, tipt Q Residences als één van de 10 projecten om in 2022 in de gaten te houden.

Lees verder
Q RESIDENCES NEWS
Hoogste punt Quartz

Op een van de meest prominente locaties in Buitenveldert verreist een nieuw icoon van internationale allure: Quartz. En deze icoon heeft haar hoogste punt bereikt. Dat werd gevierd met het hijsen van een feestelijke Q in bijzijn van architecten, aannemer en ontwikkelaar.

Lees verder